Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Δάκρυσε στον αέρα μιλώντας για την ευθανασία – «Το βίωσα στην οικογένειά μου 3 φορές» - Δείτε βίντεο

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Δάκρυσε στον αέρα μιλώντας για την ευθανασία – «Το βίωσα στην οικογένειά μου 3 φορές» - Δείτε βίντεο

Δάκρυσε στον αέρα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αναφερόμενη στην πρόταση νόμου που κατέθεσε σχετικά με το δικαίωμα στην ευθανασία.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», το μεσημέρι της Δευτέρας (06/06), η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, ανέφερε αρχικά πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για την ίδια, στο να καταθέσει την συγκεκριμένη πρόταση, συμπληρώνοντας πως είναι επίσης δύσκολο να την συζητά, καθώς είναι κάτι που το βίωσε στην δική της οικογένεια.

Η ίδια δήλωσε: «Ήταν κάτι το οποίο συνειδησιακά ένιωθα πάρα πολύ έντονα. Είναι κάτι το οποίο έχω βιώσει στη δική μου οικογένεια, τρεις φορές….Θα προχωρήσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ανοίγει και επίσημα η συζήτηση για θέσπιση νομοθεσίας που να ρυθμίζει τον ιατρικώς υποβοηθούμενο τερματισμό ζωής (ευθανασία), μετά από κατάθεση σχετικής πρότασης από την κα. Χαραλαμπίδου.

Όπως εκτιμά η εισηγήτρια της πρότασης νόμου, η συζήτηση θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών και θα κληθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στις διαδικασίες -οργανωμένα σύνολα, σύνδεσμοι ασθενών επαγγελματιών υγείας-, για να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE