Πρωτογενή τομέα και εξυπηρέτηση από Δημόσιο συζήτησαν με ΠτΔ οι Ενωμένοι Κυνηγοί

Πρωτογενή τομέα και εξυπηρέτηση από Δημόσιο συζήτησαν με ΠτΔ οι Ενωμένοι Κυνηγοί

Θέματα που άπτονται του πρωτογενούς τομέα και της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι πολίτες κατά την εξυπηρέτησή τους από τη Δημόσια Υπηρεσία συζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μαζί με το Κίνημα «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυνηγών Κύπρου». Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του Κινήματος, Νικόλας Προδρόμου, είπε ότι συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, την αλιεία, το κυνήγι και πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του κόσμου. 

Κάποια από τα προβλήματα που αναφέραμε στον Πρόεδρο, συνέχισε, αφορούν την κωλυσιεργία που παρατηρείται σε διαδικασίες της Δημόσιας Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται πολύς κόσμος είτε στα νοσοκομεία είτε σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE