Πρωτογενή τομέα και εξυπηρέτηση από Δημόσιο συζήτησαν με ΠτΔ οι Ενωμένοι Κυνηγοί

Πρωτογενή τομέα και εξυπηρέτηση από Δημόσιο συζήτησαν με ΠτΔ οι Ενωμένοι Κυνηγοί

Θέματα που άπτονται του πρωτογενούς τομέα και της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι πολίτες κατά την εξυπηρέτησή τους από τη Δημόσια Υπηρεσία συζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μαζί με το Κίνημα «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυνηγών Κύπρου». Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του Κινήματος, Νικόλας Προδρόμου, είπε ότι συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, την αλιεία, το κυνήγι και πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του κόσμου. 

Κάποια από τα προβλήματα που αναφέραμε στον Πρόεδρο, συνέχισε, αφορούν την κωλυσιεργία που παρατηρείται σε διαδικασίες της Δημόσιας Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται πολύς κόσμος είτε στα νοσοκομεία είτε σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE