Υπ. Υγείας για καταγγελίες για γιατρούς που χρεώνουν 25 ευρώ - «Παράνομη η εν λόγω πρακτική»

Υπ. Υγείας για καταγγελίες για γιατρούς που χρεώνουν 25 ευρώ - «Παράνομη η εν λόγω πρακτική»

«Θα πρέπει να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείου Υγείας αναφορικά με καταγγελίες για θέματα που αφορούν τη διευθέτηση ραντεβού με ειδικούς ιατρούς.

Αναφορικά με δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, ειδικοί ιατροί, συμβεβλημένοι με το ΓΕΣΥ, απαιτούν την καταβολή αμοιβής ύψους €25 από ασθενείς, οι οποίοι ζητούν την διευθέτηση επίσπευσης ραντεβού μαζί τους, η Υπουργός Υγείας έχει ζητήσει με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας(ΟΑΥ) κ. Σταύρο Μιχαήλ, τη διερεύνηση του θέματος.

Λόγω του ότι η εν λόγω πρακτική είναι σαφώς παράνομη, σε περίπτωση που οι καταγγελίες ευσταθούν, θα πρέπει να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE