Αστυνομικοί απεγκλώβισαν παιδί που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί απεγκλώβισαν παιδί που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Βεργίνας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κινούμενοι σε ρυθμό περιπολίας, εντόπισαν μια γυναίκα έξω από ΙΧ μάρκας Ford να βρίσκεται σε κατάσταση παροξυσμού, καθώς έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, άμεσα οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο λόγος που η γυναίκα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση, ήταν γιατί εντός του οχήματός της, είχε εγκλωβιστεί ένα ανήλικο αγοράκι, το οποίο νωρίτερα είχε δέσει στο παιδικό του κάθισμα. Το αμάξι ήταν κλειδωμένο και τα κλειδιά βρισκόταν μέσα στο ΙΧ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος, καθώς η οδηγός δεν είχε πάνω της δεύτερα κλειδιά.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, οι δικυκλιστές αστυνομικοί έσπασαν το παράθυρο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά από αυτή που βρισκόταν το παιδί, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν το ανήλικο αγοράκι.


Το παιδί τρόμαξε από τον θόρυβο της θραύσης του τζαμιού, ωστόσο η γυναίκα πήρε το ανήλικο αγόρι στην αγκαλιά της και οι αστυνομικοί δέχτηκαν τις εγκάρδιες ευχαριστίες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE