Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο.

Συγκεκριμένα, στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος ήταν παρών μαζί με τον συνεργάτη του, Σβεν Μαρί. Ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και έγινε δεκτό το αίτημα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Επίσης, το Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.