Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο.

Συγκεκριμένα, στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος ήταν παρών μαζί με τον συνεργάτη του, Σβεν Μαρί. Ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και έγινε δεκτό το αίτημα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Επίσης, το Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE