Στο χειρουργείο ο 77χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Ξυλοφάγου - Εκσφενδονίστηκε και κατέληξε στην άσφαλτο

Στο χειρουργείο ο 77χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Ξυλοφάγου - Εκσφενδονίστηκε και κατέληξε στην άσφαλτο

Εκσφενδονίστηκε στον μπροστινό ανεμοθωρακα του οχήματος και ακολούθως κατέληξε στην άσφαλτο, ο 77χρονος οδηγός του μοτοποδήλατου, που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Ξυλοφάγου, το μεσημέρι της Παρασκευής (9/06).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 22χρονος οδηγός του σαλούν, επιχείρησε να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Αγία Νάπα και έτσι ανέκοψε την πορεία του μοτοποδήλατου.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και από εξετάσεις που έτυχε στο ΤΑΕΠ διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτά κατάγματα στην κνήμη δεξιά και στο γόνατο αριστερά.

Αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Στον 22χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ ο 77χρονος κατά τον χρόνο της σύγκρουσης έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφαγου διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.