Η 39χρονη Κωνσταντία βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.
Η 39χρονη εθελόντρια που κλήθηκε στο σχολείο να πιάσει το φίδι, αμέσως μετά το δάγκωμά του, έπαθε αναφυλακτικό σοκ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία αλλά τελικά τα κατάφερε.
Μιλώντας στο Star τόνισε: «Δεν είμαι ερπετολόγος, δεν είμαι βιολόγος. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, το ΕΚΑΒ, τον γιατρό που με διασωλήνωσε, τους γιατρούς στο Παπανικολάου και τους νοσηλευτές, που παρά τις ελλείψεις που έχουν, δίνουν το 200% του εαυτού τους για να μας βοηθήσουν».
«Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω τη ζωή μου» υπογράμμισε και πρόσθεσε για το περιστατικό: «Από τις 26 Μαΐου θυμάμαι ότι ένιωσα το γδαρσιματάκι, θυμάμαι το ΕΚΑΒ είπα το όνομά μου και από εκεί μετά τίποτα. Στις 2 Ιουνίου άνοιξα τα μάτια μου έπειτα από τρεις προσπάθειες των γιατρών. Οι προσευχές του κόσμου και των φίλων μου με γύρισαν πίσω».
«Θα ήθελα να ζητήσω στον κόσμο να κάνει προληπτική ιατρική, για να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πώς να προφυλαχθεί. Να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας στην καθημερινή μας ζωή» κατέληξε.
ΠΗΓΗ: Protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απόπειρα φόνου: Εφτά μέρες στο κελί o 38χρονος που μαχαίρωσε 41χρονο στην αυλή του σπιτιού του στον Πρωταρά
Έφτασε στην Κύπρο με πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ - Δείτε εικόνες από την «κρυψώνα» των αποσκευών του
Αρχές της επόμενης εβδομάδας επανακαταχωρείται η υπόθεση πολιτογραφήσεων
Παγκύπριες Εξετάσεις: «Κάποιοι μαθητές έτρεμαν πριν μπουν στις τάξεις» - Αυτό είναι το δοκίμιο των Νέων Ελληνικών
Καταθέτει έφεση κατά της απόφασης του Δικαστηρίου Λάρνακας ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου – Προτάσσει 12 λόγους
Πάρκαρες πίσω από βανάκι κινητής κάμερας; Πότε μπορεί να εκδοθεί πρόστιμο