Μεγάλη κομπίνα με πλαστές άδειες παραμονής – Αναζητεί άλλα 9 άτομα η Αστυνομία

Μεγάλη κομπίνα με πλαστές άδειες παραμονής – Αναζητεί άλλα 9 άτομα η Αστυνομία

Σε αναζήτηση ακόμη 9 ατόμων μη κυπριακής καταγωγής βρίσκεται η Αστυνομία Κύπρου, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης εξασφάλισης άδειας παραμονής στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου, Χρίστου Ανδρέου.

Υπενθυμίζεται πως, την Παρασκευή (16/6) η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη επτά προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων, με τους συλληφθέντες να οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Σημειώνεται πως, μεταξύ των συλληφθέντων ήταν 40χρονη δημόσια λειτουργός, εναντίον της οποίας διερευνώνται τα αδικήματα διαφθοράς, δεκασμού δημόσιου λειτουργού, κατάχρησης εξουσίας και παραμέλησης υπηρεσιακού καθήκοντος.

Σε χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter, ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου εξέφρασε απογοήτευση για το περιστατικό σύλληψης υπαλλήλου του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, προσθέτοντας πως το Υπουργείο έχει προβεί «στα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την προστασία του δημοσίου συμφέροντος».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE