Τροχαίο στην Πάφο – Στο νοσοκομείο 20χρονη – Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο στην Πάφο – Στο νοσοκομείο 20χρονη – Η κατάσταση της υγείας της

Μια 20χρονη τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (16/6), στην Πάφο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η υγεία της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οδική σύγκρουση συνέβη στις 18:00 το απόγευμα, όταν οδηγός, ηλικίας 88 ετών, εισερχόμενος με το όχημα του στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση προς τα Κονιά κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το όχημα της 20χρονης.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε η 20χρονη η οποία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, όπου παρέμεινε υπό παρακολούθηση. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.