Αίσιος τέλος – Εντοπίστηκε ο 92χρονος που χάθηκε στην Παναγιά της Πάφου – Η κατάσταση της υγείας του

Αίσιος τέλος – Εντοπίστηκε ο 92χρονος που χάθηκε στην Παναγιά της Πάφου – Η κατάσταση της υγείας του

Αίσιος τέλος είχε η περιπέτεια με 92χρονο από την Παναγιά της Πάφου, του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη από χθες Παρασκευή (16/6).

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 92χρονος εντοπίστηκε σε χαράδρα στην περιοχή της Παναγιάς και είναι καλά στην υγεία του, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί του Σαββάτου (17/6) είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 92χρονου με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, του Τμήματος Δασών, του Ταμείου Θήρας και της Πολιτικής Άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE