Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στη νεκρή ζώνη – Έγινε ανάκληση προσωπικού - Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στη νεκρή ζώνη – Έγινε ανάκληση προσωπικού - Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου 17/6 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Δερύνεια, παρά την νεκρά ζώνη.

Εργάζονται για την κατάσβεση της πέντε πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς Αμμοχώστου και Ξυλοφάγου.

Παράλληλα, έγινε ανάκληση προσωπικού. Στο μέρος βρίσκονται τα Ηνωμένα Έθνη και εκσκαφέας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (2:43 μ.μ.), η πυρκαγιά είναι στη περιοχή του Πολιτιστικού κέντρου Αμμοχώστου και επεκτάθηκε προς τη νεκρή ζώνη. Αυτή την ώρα επιχειρούν οχήματα μας εντός της νεκρής ζώνης με συνοδεία των Η.Ε. Καίγονται μπάλες σανού, αποκαλάμες, ακακίες, ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και άχρηστα υλικά. Πνέουν άνεμοι στην περιοχή και δυσχαίρενουν το έργο της κατάσβεσης.

Δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE