Νίκος Μουτσινάς: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1

Νίκος Μουτσινάς: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τέλος της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη λύση της συνεργασίας τους και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του καναλιού, την οποία και δεν ενέκρινε.

«Πολύ μικρή κι η συμμετοχή κι η αναφορά. Το λέω τώρα, αλλά το ξέρουν τα κανάλια, δεν περιμένουν εμένα. Απλά, παιδιά, κάνουμε μεγαλύτερα γράμματα και το μικραίνουμε για να φανούν πέντε σειρές. Τώρα, οι δύο σειρές, δεν είναι ωραίο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δική του συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. «Για εμένα έβγαλε ανακοίνωση το κανάλι; Έχω φύγει εδώ και τόσους μήνες», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE