ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστοδουλίδης για ΓεΣΥ: «Δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία – Ζητούμενο η ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών»

Χριστοδουλίδης για ΓεΣΥ: «Δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία – Ζητούμενο η ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών»

Το μήνυμα πως «δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία του ΓΕΣΥ για να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση», έστειλε σήμερα (22/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι βασικό ζητούμενο είναι η ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών και «φυσικά τα θέματα βιωσιμότητας (των νοσηλευτηρίων)».

Ερωτηθείς για τη σύσκεψη για το ΓΕΣΥ της οποίας θα προεδρεύσει αύριο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία του ΓΕΣΥ για να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση. Η δική μας φιλοσοφία είναι για όλα τα θέματα που υπάρχουν και υπάρχουν αρκετά θέματα και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν, μιλάμε για μια μεγάλη μεταρρύθμιση, πώς μέσα από ενέργειες μας αναβαθμίζουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και θεωρούμε ότι υπάρχει μεγάλο έδαφος για να ενισχύσουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο αύριο. Και αυτό που θα θέσω στη δική μου εισαγωγική παρέμβαση είναι εκείνες τις ενέργειες που θα ενισχύσουν το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, γιατί μιλάμε ειδικότερα για την υγεία, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι το βασικό ζητούμενο».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τίθεται θέμα και με τη βιωσιμότητα των νοσοκομείων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «φυσικά είναι άμεσα συνυφασμένο, αλλά πρώτα ξεκινούμε με την αναβάθμιση της ποιότητας, να δούμε ειδικότερα και το θέμα των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Είναι κάτι που μας ανησυχεί, για αυτό έχω καλέσει και όλους τους εμπλεκόμενους, έτσι ώστε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις που θα διασφαλίζουν πρώτο, αυτό είναι το βασικό ζητούμενο, την ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών και φυσικά τα θέματα βιωσιμότητας. Υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα τα οποία θα θέσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε συναγερμό οι Αρχές - Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά καφενείου στη Λάρνακα

Σε συναγερμό οι Αρχές - Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά καφενείου στη Λάρνακα

Ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε γύρω στις 21:20 το βράδυ της Δευτέρας (27/5) στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top