Συνελήφθη Ρώσος καταζητούμενος από την Ιντερπόλ στα κατεχόμενα

Συνελήφθη Ρώσος καταζητούμενος από την Ιντερπόλ στα κατεχόμενα

Συνελήφθη ο Στάνισλαβ Μιτρούσι (Stanislav Mitrushi), ο οποίος καταζητούνταν από την Ιντερπόλ για εγκλήματα στη Ρωσία και διέμενε εδώ και πέντε χρόνια στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι ο ρωσικής καταγωγής καταζητούμενος είχε μεταβεί στις κατεχόμενες περιοχές το 2018 με πλαστό διαβατήριο Αλβανίας από το οδόφραγμα της Περγάμου και διέμενε παρανόμως εκεί, ενώ είχε εξασφαλίσει άδεια διαμονής και είχε αγοράσει και ακίνητη περιουσία.

Κατά την διεξαγωγή έρευνας στην οικία του, στην κατοχή του ανευρέθηκαν 150.030 στερλίνες και 120.000 δολάρια, δύο υπολογιστές, πέντε κινητά τηλέφωνα και αποθηκευτικά μέσα USB.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE