Χειροπέδες σε καθηγητή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Χειροπέδες σε καθηγητή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα 22/6 βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός άντρα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα, της κατοχής ή απόκτησης παιδικής πορνογραφίας, απόπειρας άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και παρενοχλητικής παρακολούθησης.

Στην οικία του πιο πάνω προσώπου διεξήχθη έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο σκληροί δίσκοι και ένα USB, τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καθηγητή Γυμνασίου.

Ο καθηγητής συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE