ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση ΕΤΑΠ Λευκωσίας με Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού

Συνάντηση ΕΤΑΠ Λευκωσίας με Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και δημιουργίας συνεργειών για την τουριστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας, διεξήχθη συνάντηση της ΕΤΑΠ Λευκωσίας με το Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, ο κ. Μιχάλης Δημοσθένους, Εμπειρογνώμονας Τουρισμού & Επιμόρφωσης και σύμβουλος του συνδέσμου οδηγών τουριστικών λεωφορείων, ενημέρωσε για το τεράστιο ζήτημα του οριοθετημένου χώρου στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στην πρωτεύουσα. Ο Διοικητικός Λειτουργός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, διαβεβαίωσε πως σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας θα επιδιώξουν σε μια κοινά αποδεκτή τοποθεσία για οριοθετημένο και διαθέσιμο καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων με τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων υποδομών σε θέματα ασφαλούς διέλευσης των επισκεπτών και παροχής τουριστικών πληροφοριών.

Στα πλαίσια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις σχετικά με το θέμα αναζωογόνησης της Λαϊκής Γειτονιάς μέσο συνεργειών με κρατικά τμήματα όπως το Κέντρο Χειροτεχνίας.

Τέλος, στη συζήτηση αναφέρθηκε το θέμα καθαριότητας στις δημόσιες τουαλέτες, την εκπαίδευση του προσωπικού χώρων εστίασης σε θέματα τουριστικής συνείδησης και τουριστικών πληροφοριών καθώς επίσης και για την αναγκαιότητα δημιουργίας χώρου προσωρινής φύλαξης και αποθήκευσης αποσκευών των επισκεπτών και ένταξης των αλλοδαπών στην Κυπριακή κοινωνίαν. Οι εποικοδομητικές συναντήσεις θα συνεχισθούν για καλύτερη οργάνωση της χώρας μας στο Τουρισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Λαμπάδιασαν» οχήματα τα ξημερώματα – Βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό πάρκινγκ– Εξετάζεται και εμπρησμός

Απίστευτη απάτη - 58χρονος πείστηκε να επενδύσει σε εταιρεία που θα έμπαινε σε χρηματιστήριο – Το ποσό που «έκανε φτερά»

Καιρός: «Τα ‘χει παίξει» - Καλημέρα με λιακάδα, καλό μεσημεράκι με νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Εξαντλήθηκαν οι κρατήσεις γι' αυτούς τους μήνες - Το πρόγραμμα, οι τιμές και οι νέες υπηρεσίες

Φοιτητική Χορηγία: Σταδιακή η καταβολή – Ποιες αιτήσεις εξετάζονται τώρα – Όλες οι πληροφορίες

Ηλίας Γκότσης: Δεν μου λείπει η τηλεόραση – Ξέρω ότι θα πάω απλά να κάνω τη «γλάστρα»Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Oι Αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ μπαίνουν τις τελευταίες ώρες στην «αρένα», για την τελική μάχη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top