Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Βρέθηκαν στην κατοχή του 25χρονου εκπαιδευτικού φωτογραφίες πέντε ανηλίκων – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Βρέθηκαν στην κατοχή του 25χρονου εκπαιδευτικού φωτογραφίες πέντε ανηλίκων – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Φωτογραφίες πέντε συνολικά ανήλικων παιδιών, βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος εκπαιδευτικού για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, που είδε το φως της δημοσιότητας χθες Πέμπτη, 22 Ιουνίου.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου σε έρευνα που έγινε τόσο στην οικία του όσο και στο αυτοκίνητό του, έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο ύποπτος οδηγήθηκε χθες ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα προσωποκράτησης για οχτώ ημέρες.

Ταυτόχρονα, ο εν λόγω εκπαιδευτικός φαίνεται να εμπλέκεται και σε άλλες τέσσερις υποθέσεις ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του στα πέντε ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου ο 25χρονος εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει την κατηγορία της άγρας παιδιού, της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου καθώς και της παρενοχλητικής παρακολούθησης. Στη βάση των πιο πάνω αδικημάτων, αυτή τη στιγμή η Αστυνομία προχωρεί στη διερεύνησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE