Διέρρηξαν οικία, έκλεψαν τα χρυσαφικά και μετά έφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη

Διέρρηξαν οικία, έκλεψαν τα χρυσαφικά και μετά έφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη

Διάρρηξη και κλοπή, κυρίως χρυσαφικών, από οικία στην Πέγεια διερευνά η Αστυνομία.

Μόνιμος κάτοικος Πέγειας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν το βράδυ της Παρασκευής την κατοικία του από την οποία έκλεψαν κυρίως χρυσαφικά η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη αποτιμηθεί,το όχημα του και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η διάρρηξη κατοικίας έγινε στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής από την οποία κλάπηκαν χρυσαφικά, τέσσερα διαβατήρια καθώς και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην κατοικία και από περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν ότι ο φερόμενος δράστης πέτυχε είσοδο από συρόμενο παράθυρο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των φερόμενων δραστών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE