Τραγωδία στη Βρετανία: Αερόστατο πήρε φωτιά στον αέρα - Νεκρός ο χειριστής

Τραγωδία στη Βρετανία: Αερόστατο πήρε φωτιά στον αέρα - Νεκρός ο χειριστής

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στη Βρετανία όταν το αερόστατο στο οποίο επέβαινε πήρε φωτιά λίγο πριν πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μάρτυρες είπαν ότι είδαν μια «μπάλα φωτιάς» και άκουσαν «κραυγές» από το αερόστατο καθώς έπεφτε στο έδαφος.

«Υπήρχαν πολλά αερόστατα στον ουρανό επειδή ήταν καθαρός και είχε ήλιο παρά το γεγονός ότι ήταν τόσο νωρίς» δήλωσε ένας μάρτυρας.

«Ξαφνικά υπήρξε μια λάμψη και κάτι που έμοιαζε με πύρινη σφαίρα που προερχόταν από ένα μπλε αερόστατο και απλά έπεσε σαν πέτρα. Η γυναίκα μου άκουσε τρομερές κραυγές και μετά σιωπή» πρόσθεσε.

Το αερόστατο έπεσε σε δέντρα στην οδό Holt Fleet Road, κοντά στο Ombersley Court του Worcester.

Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο ο άνδρας είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.