ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική μετά από δύο πυρκαγιές σε καλαμιώνα και ξηρά χόρτα - Τέθηκαν υπό έλεγχο

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική μετά από δύο πυρκαγιές σε καλαμιώνα και ξηρά χόρτα - Τέθηκαν υπό έλεγχο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά σε καλαμιώνα στην Αλαμινό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττλη, ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με δύο πυροσβεστικά οχήματα βοηθούμενη από την Υπηρεσία Θήρας με δύο ΦΜΠ και από το Τμήμα δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα ως επίσης και πέντε γεωργικούς ελκυστήρες.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά είναι υπο έλεγχο. Κάηκαν περίπου 2 εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, καλαμιώνα, αριθμό ελαιόδεντρων και μπάλων σανού. Τα αίτια διερευνώνται.

Παράλληλα ξέσπασε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα κοντά σε μεμονωμένες κατοικίες στην Αναρίτα. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά όχημα από Πυρ. Σταθμό Πάφου, ένα πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών και τρεις γεωργικοί ελκυστήρες. Τα πυροσβεστικά αεροσκάφη Forest 5 & 6 που βρίσκονται σε περιπολία έκαναν προληπτικές ρίψεις.

Σημειώνεται ότι η  πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Κάηκε έκταση ενός εκτάριου από ξηρά χόρτα και αποκάλαμμα. Προστατευθήκαν κατά την εξέλιξη μεμονωμένες κατοικίες.

Τα αίτια διερευνώνται ενώ πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από την άκρη του δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top