Δεν έφτανε που στάθμευσε σε χώρο αναπήρων, έκλεισε και δύο parking – Δείτε φωτογραφία

Δεν έφτανε που στάθμευσε σε χώρο αναπήρων, έκλεισε και δύο parking – Δείτε φωτογραφία

Ένα απαράδεχτο γεγονός έλαβε χώρα σε χώρο στάθμευσης στην Κύπρο, όταν οδηγός στάθμευσε το όχημά του στο σημείο που είναι σηματοδοτημένο και προορίζεται για άτομα με αναπηρία, κλείνοντας δύο ελεύθερες θέσεις.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, απεικονίζεται ο εν λόγω οδηγός να έχει σταθμεύσει το αμάξι του όχι σε ένα, αλλά σε δύο χώρους αποκλειστικά για άτομα με αναπηρίες.

Δείτε φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE