Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του στη Λάρνακα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του στη Λάρνακα

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στο ενάμησι μηνού βρέφους, το οποίο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (26/5) νεκρό στο κρεβάτι του.

Η νεκροτομή, η οποία διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, δεν έριξε «φως» στα αίτια θανάτου και έτσι λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Κυριακής (25/6), η Αστυνομία ενημερώθηκε για βρέφος, ηλικίας έξι εβδομάδων (ενάμιση μηνός) το οποίο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναίσθητο από τους γονείς το».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που περισυνέλλεξε η Αστυνομία, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, η μητέρα του βρέφους το τάισε και στη συνέχεια το έβαλε να ξανακοιμηθεί.

Ωστόσο όταν οι γονείς ξύπνησαν το πρωί, διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του και το μετέφεραν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Στο Νοσοκομείο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE