LIKE ONLINE

Ερμής στον Καρκίνο: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και πώς

Ερμής στον Καρκίνο: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και πώς

Στις 27 Ιουνίου 2023, ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο ως τις 10 Ιουλίου. Αυτή η πλανητική κίνηση μπορεί να έχει επιπτώσεις και στα δώδεκα ζώδια, αλλά τρία συγκεκριμένα θα επηρεαστούν πιο σημαντικά από τα υπόλοιπα. Καθώς ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει μαζί του ένα κύμα δημιουργικότητας και συναισθηματικής νοημοσύνης. Μπορεί να νιώσουμε πιο ευαίσθητοι και διαισθητικοί από ό,τι συνήθως, καθώς συντονιζόμαστε περισσότερο με τα συναισθήματά μας. Αυτή η διέλευση είναι ιδανική για δημιουργικά σχέδια και για την εμβάθυνση των σχέσεών με τον εαυτό μας και με όσους μας ενδιαφέρουν. Θα ήταν, επίσης, όμορφο αν μπορούσαμε να αφεθούμε στις ανέσεις του χώρου μας.

Οι όψεις που θα σχηματίσει είναι ως επί το πλείστον καλές στην πορεία του στον Καρκίνο και μόνο προς το τέλος της διέλευσης του μπορεί να δείξει την όποια ένταση, αλλά ας δούμε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο:

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης – πλανήτης σας, Ερμής, κινείται πλέον στο ζώδιο του Καρκίνου, γεγονός που θα σας βάλει σε μία διαδικασία σκέψης και εσωτερικής αναζήτησης. Τώρα θα κατανοήσετε ποιοι άνθρωποι και ποιες καταστάσεις είναι σημαντικές για εσάς. Επιπλέον, θα εστιάσετε σε ζητήματα οικονομικών, καθώς ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, ενώ σκέψεις γύρω από το πόσο σας καλύπτουν οι επαγγελματικές επιλογές σας θα γίνουν πιο έντονες. Σκεφτείτε με σύνεση και βάση την εσωτερική σας γαλήνη τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.

Καρκίνος

Η επικοινωνία στο επίκεντρο. Τώρα είναι η στιγμή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Αν περιμένατε καιρό για να κάνετε ένα μεγάλο βήμα ή μια σοβαρή κουβέντα στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας μία φορά τον χρόνο και φέτος σας κλείνει το μάτι θετικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, και εκμεταλλευτείτε την κατάσταση, χωρίς να ξεφεύγετε από τα όρια και δίνοντας προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν σε συνεργασίες και σχέσεις.

Ιχθύς

Διασκέδαση, προσκλήσεις και εξόδους φέρνει η μετακίνηση του Ερμή στον Καρκίνο. Ό,τι σχετίζεται με έρωτα, αγάπη, οικογένεια, δημιουργικότητα, διασκέδαση ευνοείται και εσείς δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Ο Ερμής δείχνει πως η επικοινωνία σε κάθε τομέα θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής για εσάς, με ιδιαίτερη προσοχή στην 10η Ιουλίου, καθώς τότε ασυνεννοησίες και μικροπαρεξηγήσεις ευνοούνται.

ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Εμφανίζεται» ξανά ο καιρός του καλοκαιριού και φέρνει 40άρια - Δείτε ζωντανά την εξέλιξή του

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Το ερωτηματολόγιο που αποκάλυψε ότι ο Λύτρας χτύπησε τη σύζυγό του

Πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα 20χρονου καταζητούμενου για διάρρηξη και κλοπήΠτΔ: «Το νέο Υφυπουργείο θα συμβάλει στην ακόμη πιο αποτελεσματική διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών»

ΠτΔ: «Το νέο Υφυπουργείο θα συμβάλει στην ακόμη πιο αποτελεσματική διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του πρώτου Υφυπουργού Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρα Νικόλα Ιωαννίδη, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και και μελών της Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top