ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκστρατεία στην Πάφο για πάταξη της ηχορύπανσης - Καταγγέλθηκαν τρία υποστατικά

Εκστρατεία στην Πάφο για πάταξη της ηχορύπανσης -  Καταγγέλθηκαν τρία υποστατικά

Επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία στην Πάφο, τη νύχτα του Σαββάτου, για πάταξη της ηχορύπανσης, στο πλαίσιο της οποίας καταγγέλθηκαν τρία υποστατικά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, από τις 23:00 του Σαββάτου μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής μέλη της ΑΔΕ Πάφου εισήλθαν και ερεύνησαν με δικαστικά εντάλματα διάφορα υποστατικ,ά σε συντονισμένη επιχείρηση που έγινε για πάταξη της ηχορύπανσης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, διαπιστώθηκαν τα αδικήματα της λειτουργίας κέντρων αναψυχής χωρίς άδεια από το Υφυπουργείο Τουρισμού, εκπομπής ήχου χωρίς άδεια και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών επίσης χωρίς άδεια.

Στο πλαίσιο των ερευνών σε τρία υποστατικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες συσκευές. Σε ένα υποστατικό στην Κάτω Πάφο σε έλεγχο που έγινε παρουσία του υπευθύνου παραλήφθηκαν δύο συσκευές μεγαφώνων, ένας ενισχυτής ήχου, ένα μίξερ μουσικής και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο υπεύθυνος καταγγέλθηκε για λειτουργία του υποστατικού χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή , για εκπομπή ήχου χωρίς άδεια και για πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια. Σε δεύτερο υποστατικό στην Πάφο, έγινε έλεγχος παρουσία του υπευθύνου, και παραλήφθηκαν δύο συσκευές μεγαφώνων.

Ο υπεύθυνος ακολούθως καταγγέλθηκε για εκπομπή ήχου χωρίς άδεια. Επίσης σε τρίτο κέντρο στην Πάφο έγινε έλεγχος παρουσία του υπευθύνου, παραλήφθηκαν δύο συσκευές μεγαφώνων και ένα μίξερ μουσικής και ο υπεύθυνος καταγγέλθηκε για λειτουργία κέντρου χωρίς άδεια εκπομπής ήχου. Όλα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις ως τεκμήρια.

Οι προσπάθειες όπως αναφέρει η Αστυνομία της ΑΔΕ Πάφου για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top