Μία 18χρονη κι ένας 20χρονος σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των μαζικών πυροβολισμών στη Βαλτιμόρη

Μία 18χρονη κι ένας 20χρονος σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των μαζικών πυροβολισμών στη Βαλτιμόρη

Δύο νεαροί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των μαζικών πυροβολισμών που σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε συγκρότημα κατοικιών στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. Πρόκειται για μία 18χρονη που σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ ο θάνατος ενός 20χρονου διαπιστώθηκε κατά τη διακομιδή του σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι τραυματίες ανέρχονται σε 39, με τρεις εξ αυτών να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

 
Σύμφωνα με την αστυνομία της Βαλτιμόρης, γύρω στις 12:35 π.μ. σήμερα (τοπική ώρα) αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς στο συγκρότημα 800 της Λεωφόρου Γκρέτνα.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για μια εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day», είπε αυτόπτης μάρτυρας στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 45 προσθέτοντας ότι άκουσε 20 με 30 πυροβολισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.