Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός του J2US - Οι εκπλήξεις και τα ζευγάρια που διεκδικούν τη νίκη
07.07.2023 - 15:11
Αυτό το Σάββατο (8/7), το Just the 2 of Us έρχεται στις οθόνες μας, με τον Μεγάλο Τελικό του σόου μουσικής του Alpha Ελλάδος.
Στον Τελικό θα παρακολουθήσουμε στη σκηνή του J2US, τον Ιάσονα Παπαματθαίου με την Ηρώ, τη Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο, τη Λουίζα Πυριόχου με την Καλομοίρα και τη Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη.
Στη σκηνή θα απολαύσουμε σε ένα live-έκπληξη τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή, οι οποίες θα ξεσηκώσουν για τα καλά το κοινό.
Τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν τη νίκη θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια το καθένα. Σημειώνεται ότι ένα τραγούδι θα είναι κοινό για όλα τα ζευγάρια, το οποίο είναι το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου.
Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και να κερδίσει τον τίτλο του νικητή του J2US;
Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.