Επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε Αστυνομικούς στη Λευκωσία - Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε Αστυνομικούς στη Λευκωσία - Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Δύο συλλήψεις και τρεις αστυνομικοί ελαφρά τραυματίες, ήταν ο απολογισμός επεισοδίων που προκλήθηκαν, τα ξημερώματα σήμερα, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα γύρω στη 1.15π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για δυνατή μουσική σε αθλητικό σύλλογο, στη Λευκωσία. Μέλος της Αστυνομίας, μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο για έλεγχο της πληροφορίας, όπου εντόπισε γύρω στα 40 άτομα, να κινούνται απειλητικά εναντίον του και να τον εξυβρίζουν.

Άμεσα κλήθηκαν ενισχύσεις στη σκηνή. Με την άφιξη των αστυνομικών, τα πιο πάνω πρόσωπα άρχισαν να ρίχνουν εναντίον τους πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Τα μέλη της Αστυνομίας, αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να λήξει το όλο περιστατικό και να συλληφθούν δύο πρόσωπα ηλικίας 24 και 32 ετών, για αυτόφωρα αδικήματα.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο φέρουν διάφορες εκδορές, ενώ ο τρίτος υπέστη κάταγμα ρινικού οστού.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE