Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Για τη φωτιά που ξέσπασε σε λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης στη Λεμεσό ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 11:08 από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, από την πυρκαγιά επηρεάστηκε και όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας.

Προηγήθηκε κατά τις εργασίες έκρηξη και ο 60χρονος που εκτελούσε της εργασίες συντήρησης του λεβητοστάσιου έπαθε σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε εγκατάσταση σωλήνων νερού Αν.Συσκευες.

Για την κατάσβεση συνέβαλε και πυροσβεστικό όχημα του Τμ. Δασών που βρισκόταν στην περιοχή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE