Βραζιλία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας

Βραζιλία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση μιας πολυκατοικίας στην Παουλίστα, κοντά στο Ρεσίφε στη βορειοανατολική Βραζιλία και τρεις άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται, ανέφεραν σήμερα οι αρχές σε νεότερο απολογισμό.

Σωστικά συνεργεία έσκαβαν μέσα στα συντρίμμια αναζητώντας μια γυναίκα και δύο παιδιά, που αγνοούνται στην καταστροφή που σημειώθηκε χθες. Εντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης, ηλικίας 5 έως 45 ετών, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της πολιτείας Περναμπούκο.

Μια 65χρονη και δύο έφηβες ανασύρθηκαν ζωντανές.

Το τριώροφο κτίριο γειτνίαζε με ένα μεγάλο συγκρότημα κατοικιών, σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσαν τοπικά μμε.

Τα διαμερίσματα εκεί είχαν σφραγιστεί το 2010 λόγω κινδύνου κατάρρευσης του κτιρίου αλλά καταλήφθηκαν παράνομα, πρόσθεσε η Πολιτική Προστασία.

Τον Απρίλιο, ένα άλλο κτίριο στην ίδια κατάσταση κατέρρευσε στην Ολίντα, που βρίσκεται ακόμα στην πολιτεία Περναμπούκο, σκοτώνοντας 6 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η στιγμή της απαγωγής στην Αγία Νάπα- Οι κουκουλοφόροι πέρασαν ανάμεσα από τις ξαπλώστρες στην παραλία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.