Ανήλικος ξυλοκόπησε περιπτερά γιατί δεν του πωλούσε αλκοόλ – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 74χρονος

Ανήλικος ξυλοκόπησε περιπτερά γιατί δεν του πωλούσε αλκοόλ – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 74χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 74χρονος περιπτεράς ο οποίος, γρονθοκοπήθηκε από ανήλικο επειδή δεν του πουλούσε αλκοολ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή, 9 Ιουλίου, 74χρονος δέχθηκε επίθεση στο περίπτερό του στο Αυγούρου από 13χρονο επειδή, αρνήθηκε να του πουλήσει αλκοόλ.

Ο 74χρονος ο οποίος εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ζυγωματικού, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύμα στο μάτι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE