Ανήλικος ξυλοκόπησε περιπτερά γιατί δεν του πωλούσε αλκοόλ – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 74χρονος

Ανήλικος ξυλοκόπησε περιπτερά γιατί δεν του πωλούσε αλκοόλ – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 74χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 74χρονος περιπτεράς ο οποίος, γρονθοκοπήθηκε από ανήλικο επειδή δεν του πουλούσε αλκοολ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή, 9 Ιουλίου, 74χρονος δέχθηκε επίθεση στο περίπτερό του στο Αυγούρου από 13χρονο επειδή, αρνήθηκε να του πουλήσει αλκοόλ.

Ο 74χρονος ο οποίος εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ζυγωματικού, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύμα στο μάτι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE