Ανήλικος ξυλοκόπησε περιπτερά γιατί δεν του πωλούσε αλκοόλ – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 74χρονος

Ανήλικος ξυλοκόπησε περιπτερά γιατί δεν του πωλούσε αλκοόλ – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 74χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 74χρονος περιπτεράς ο οποίος, γρονθοκοπήθηκε από ανήλικο επειδή δεν του πουλούσε αλκοολ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή, 9 Ιουλίου, 74χρονος δέχθηκε επίθεση στο περίπτερό του στο Αυγούρου από 13χρονο επειδή, αρνήθηκε να του πουλήσει αλκοόλ.

Ο 74χρονος ο οποίος εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ζυγωματικού, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύμα στο μάτι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE