Σε δίκη παραπέμπονται δύο ύποπτοι για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Σε δίκη παραπέμπονται δύο ύποπτοι για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 30 ετών και 21 ετών, οι οποίοι κρατούνταν στη βάση διαταγμάτων προσωποκράτησης από την περασμένη εβδομάδα για υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου εναντίον των δύο, εξετάζονται τα αδικήματα εμπρησμού οχήματος, δύο κλοπές οχημάτων, τρεις διαρρήξεις και κλοπές υποστατικών, παράνομη κατοχή περιουσίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας.

Την Δευτέρα τα δύο πρόσωπα  παρουσιάστηκαν ενωώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και αφού κατηγορήθηκαν  παραπέμφθηκαν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 13 Σεπτεμβρίου.

To Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο 30χρονος και ο 21χρονος παραμείνουν μέχρι τότε υπό κράτηση. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE