Κατονομάστηκε ο παρουσιαστής του BBC που εμπλέκεται στο νέο σκάνδαλο

Κατονομάστηκε ο παρουσιαστής του BBC που εμπλέκεται στο νέο σκάνδαλο

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του BBC One και παρουσιαστής των μεγάλων βασιλικών εκδηλώσεων και των μεγάλων εκλογικών αναμετρήσεων για το δίκτυο, Χιου Έντουαρντς κατονομάστηκε ως το πρόσωπο που κατηγορείται για ανάρμοστη σχέση και συμπεριφορά έναντι νεαρών ατόμων.

Την ταυτότητα του 61χρονου Ουαλού δημοσιογράφου, που θεωρείται από πολλούς το πρόσωπο του BBC, αποκάλυψε η σύζυγός του Βίκυ Φλιντ εκ μέρους του, με δήλωση που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η κα Φλιντ, προβαίνει στη δήλωση ανησυχώντας για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του συζύγου της και για να προστατεύσει τα παιδιά τους.

«Ο Χιου υποφέρει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Όπως είναι καλά καταγεγραμμένο, έχει δεχθεί θεραπεία για σοβαρή κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια», αναφέρει η κα Φλιντ και προσθέτει ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε λόγω των γεγονότων των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να υποστεί «ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο» και πλέον να νοσηλεύεται για το προσεχές μέλλον.

Όταν είναι σε θέση, λέει η γυναίκα του, ο κ. Έντουαρντς θα απαντήσει στις ιστορίες που έχουν δημοσιευθεί.

Η δήλωση ξεκαθαρίζει επίσης ότι ο Χιου Έντουαρντς πληροφορήθηκε τις καταγγελίες σε βάρος του για πρώτη φορά μόλις την περασμένη Πέμπτη.

Η δήλωση κλείνει με παράκληση για σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας και με έκφραση λύπης για τον αντίκτυπο της υπόθεσης στους συναδέλφους του παρουσιαστή του BBC.

Λίγο νωρίτερα η Μητροπολιτική Αστυνομία είχε ανακοινώσει πως μετά από την έρευνα που πραγματοποίησε κρίνεται πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για να στοιχειοθετηθεί ποινικό αδίκημα.

Ως εκ τούτου, η αστυνομία έδωσε την άδεια στο BBC να συνεχίσει τη διακοπείσα εσωτερική έρευνα για τις καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.