ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εργοτάξιο» οι δρόμοι της Κύπρου - Ποια σημεία θα κλείσουν και πώς να αποφύγετε την κίνηση

«Εργοτάξιο» οι δρόμοι της Κύπρου - Ποια σημεία θα κλείσουν και πώς να αποφύγετε την κίνηση

Κλαδέματα, καλωδιώσεις και κατασκευή κυκλικού κόμβου προκαλούν ταλαιπωρία στο οδικό δίκτυο.

Εργασίες στα πρανή στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιά – Αεροδρόμιο Λάρνακας συμπεριλαμβανομένων των τριγώνων και κόμβων Καλού Χωριού και Ριζοελιάς και κόμβου Καλού Χωριού – Κοφίνου – κόμβου Καλού Χωριού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τις περιόδους 17 Ιουλίου 2023 μέχρι 10 Αυγούστου 2023 και 28 Αυγούστου 2023 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2023 μεταξύ των ωρών 9:00 – 14:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και Παρασκευής, θα γίνονται εργασίες κλάδευσης, κόψιμο χόρτων και ποτίσματος των φυτών στα πρανή των αυτοκινητοδρόμων Αεροδρόμιο Λάρνακας – Ριζοελιά – Αεροδρόμιο συμπεριλαμβανομένων των τριγώνων και κόμβων Καλού Χωριού και Ριζοελιάς και κόμβου Καλού Χωριού – Κοφίνου – κόμβου Καλού Χωριού της Επαρχίας Λάρνακας από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και στον αυτοκινητόδρομο κόμβο Καλού Χωριού – Κοφίνου (και από τις δύο κατευθύνσεις), θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 100 μέτρα ανά φορά.

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, από τις 5:30π.μ. μέχρι τις 6:30π.μ., θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς από τον Κυκλικό Κόμβο Αρχαγγέλου μέχρι την έξοδο προς την οδό Αλέξανδρου Παναγούλη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η έξοδος από τον Κυκλικό Κόμβο Αρχαγγέλου προς τον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς θα είναι κλειστή και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα διεξάγεται μέσω των Λεωφόρων Μόρφου και Ηρώων.

Εργασίες κατασκευής του οδικού δικτύου στον δρόμο Ζυγίου - Μαρί

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια των εργασιών κατασκευής του οδικού δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, την περίοδο 14 Ιουλίου 2023 μέχρι 4 Αυγούστου 2023, στον δρόμο Ζυγίου - Μαρί παρά τον ποταμό Βασιλικού στο Μαρί, θα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής του παρακείμενου κυκλικού κόμβου και η μία λωρίδα θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση θα ρυθμίζεται με φώτα τροχαίας. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών σε παρακείμενους δρόμους και κατοικίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σαββατοκύριακο 15 Ιουλίου 2023 και 16 Ιουλίου 2023, μεταξύ των ωρών 3:30 - 18:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, παρά την έξοδο Ύψωνα – Κούρη και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής συστήματος περισυλλογής υδάτων παραπλήσια της υπόγειας διάβασης πεζών, από ιδιώτη Εργολάβο.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά κατά διαστήματα η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας. Επίσης, κατά την ίδια περίοδο, η υπόγεια διάβαση πεζών θα είναι κλειστή.

Σε λειτουργία το νέο σύστημα αναγνώρισης ύψους οχήματος πριν από τις γέφυρες της βύθισης του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την 17 Ιουλίου 2023 τίθεται σε λειτουργία το νέο σύστημα αναγνώρισης ύψους οχήματος πριν από τις γέφυρες της βύθισης του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και στις δύο κατευθύνσεις αντίστοιχα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Αγίας Νάπας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις του συστήματος σε περίπτωση μεγάλου οχήματος και προβαίνει σε χρήση του κυκλικού κόμβου αντί της βύθισης του.

Εργασίες πλυσίματος αντανακλαστήρων στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λάρνακας και στις Λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Σπύρου Κυπριανού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 17 Ιουλίου 2023 μέχρι 19 Ιουλίου 2023, θα διεξάγονται εργασίες πλυσίματος αντανακλαστήρων στους αυτοκινητόδρομους και στις Λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Σπύρου Κυπριανού, ως ακολούθως:

(α) Τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, μεταξύ των ωρών 7:00 – 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (Α2),

(β) Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, μεταξύ των ωρών 7:00- 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (Α1), και

(γ) Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023, μεταξύ των ωρών 7:00- 14:00, στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή, από την οδό Θεμιστοκλή Δέρβη έως τον κόμβο Κολοκασίδη και στην οδό Σπύρου Κυπριανού, από τη Λεωφόρο Τσερίου έως τα «Φώτα Ορφανίδη».

Tο Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top