Μ. Χατζηγιάννης: Δίνει τη σκυτάλη στη Βασιλική Κασσιανίδου – Αυτές είναι οι τελευταίες του δηλώσεις – Βίντεο

Μ. Χατζηγιάννης: Δίνει τη σκυτάλη στη Βασιλική Κασσιανίδου – Αυτές είναι οι τελευταίες του δηλώσεις – Βίντεο

Τις τελευταίες του δηλώσεις, έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνοντας τη σκυτάλη του Υφυπουργείου Πολιτισμού στη Βασιλική Κασσιανίδου αναφέροντας πώς «πράξαμε όσα εξαγγείλαμε τους 4,5 αυτούς μήνες»

Δείτε αυτούσια την ομιλία του:

«Κυρία Υφυπουργέ,

Όπως πολύ καλά γνωρίζεται το Υφυπουργείο Πολιτισμού μόλις έχει συμπληρώσει την 1η Ιουλίου ένα χρόνο ζωής και οι προκλήσεις ενώπιον σας είναι πολλές.

Με αφορμή το όραμα μας, πράξαμε όσα εξαγγείλαμε τους 4,5 αυτούς μήνες, ενώ σχεδιάσαμε και σημαντικές τομές όπως η αναδόμηση χορηγικών προγραμμάτων, η εξωστρέφεια του πολιτισμού, η ενίσχυσή της πολιτιστικής παιδείας.

Είμαι σίγουρος ότι με τη συνεχή στήριξη των ανθρώπων του πολιτισμού αλλά και την υποστήριξη των ικανών και φιλότιμων λειτουργών του Υφυπουργείου μας θα οικοδομήσετε βασισμένη στους ακρογωνιαίους λίθους του»

Με τη σειρά της, η νέα Υφυπουργός, Βασιλική Κασσιανίδου, είπε ότι «το μόνο που μπορώ να πω είναι να σας υποσχεθώ ότι μαζί σας θα δουλέψω σκληρά. Ο Πρόεδρος έχει βάλει στόχο να αναδείξει τον πολιτισμό μας. Μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.