Πυρκαγιά Διερώνα: Βοήθησε η άπνοια - «Αν είχαμε τους ανέμους θα είχαμε φωτιά του μεγέθους Αρακαπά»

Πυρκαγιά Διερώνα: Βοήθησε η άπνοια - «Αν είχαμε τους ανέμους θα είχαμε φωτιά του μεγέθους Αρακαπά»

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν Πυροσβέστες και το Τμήμα Δασών για να μπορέσουν να βελτιώσουν την κατάσταση με την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα στην περιοχή της Διερώνας.

Πάνω από 100 πυροσβέστες , 5 εναέρια μέσα, 18 πυροσβεστικά οχήματα, 4 βυτιοφόρα και 4 προωθητές γαιών έλαβαν μέρος στη δύσκολη επιχείρηση σε δύσβατες περιοχές όπου ξέσπασε η πυρκαγιά.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ανέφερε ότι η άπνοια βοήθησε την επιχείρηση των Δυνάμεων. «Αν είχαμε τους ανέμους θα είχαμε φωτιά του μεγέθους Αρακαπά» εξήγησε συγκεκριμένα.

Ενώ τόνισε ότι το βράδυ θα παραμείνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο, καθώς παραμένουν εστίες και η φωτιά δεν έχει τεθεί ακόμη υπό πλήρη έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE