Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Άγιο Αθανάσιο - Έκαψε από χόρτα μέχρι και εγκαταστάσεις ηλεκτρογεννήτριας

Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Άγιο Αθανάσιο - Έκαψε από χόρτα μέχρι και εγκαταστάσεις ηλεκτρογεννήτριας

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα, 17 Ιουλίου, 2023 και ώρα 8:39, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία «Άγιος Αθανάσιος», του Δήμου Λευκάρων.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 9:07, αφού έκαψε έκταση ενός δεκαρίου από ελιές, άγρια βλάστηση, χόρτα και τις εγκαταστάσεις ηλεκτρογεννήτριας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 22 άτομα του Τμήματος Δασών με έξι πυροσβεστικά οχήματα και επτά άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ανάφλεξη λόγω υπερθέρμανσης στις εγκαταστάσεις ηλεκτρογεννήτριας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE