Διπλό θανατηφόρο: Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών των δύο θυμάτων - Όσα κατέδειξαν

Διπλό θανατηφόρο: Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών των δύο θυμάτων - Όσα κατέδειξαν

Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών των δύο θυμάτων από το χθεσινό διπλό τροχαίο θανατηφόρο στην Κοφίνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα που έδειξαν οι νενομισμένες νεκροτομές, οι οποίες διενεργήθηκαν από τον Ιατροδικαστή Δρ. Ν. Χαραλάμπους  στο νεκροτομείο του Γενικού νοσοκομείο Λάρνακας διαπιστώθηκαν τα εξής:

Για τον 62χρονο Ελληνοκύπριο οδηγό, διαπιστώθηκε αιμορραγικό σοκ, αιμορραγία συνεπεία ρήξεως ζωτικών οργάνων, συνεπεία οδικής τροχαίας σύγκρουσης, ενώ για  να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου λήφθηκαν ζωτικά όργανα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Όσο αφορά τον 61χρονο Γερμανό συνοδηγό, διαπιστώθηκε ως αιτία θανάτου αιμορραγικό σοκ, αιμορραγία συνεπεία ρήξεως ζωτικών οργάνων, συνεπεία οδικής τροχαίας σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στην Πάφο: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο σοβαρά  - Οι πρώτες πληροφορίες

Μαχαιρώματα στην Πάφο: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο σοβαρά - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, γύρω στις 17:30, έπειτα από πληροφορία για άνδρα που φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE