LIFESTYLE

Σοφία Βεργκάρα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από τον σύζυγό της, Τζο Μανγκανιέλο - Ποιος από τους δύο το ζήτησε

Σοφία Βεργκάρα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από τον σύζυγό της, Τζο Μανγκανιέλο - Ποιος από τους δύο το ζήτησε

Ο Τζο Μανγκανιέλο επέλεξε να τερματίσει τον επταετή γάμο του με τη Σοφία Βεργκάρα επειδή διαφωνούσαν στο θέμα της απόκτησης παιδιού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Μια πηγή από το περιβάλλον του 46χρονου ηθοποιού αποκάλυψε ότι πάντα ήθελε να γίνει μπαμπάς και ότι αυτή η επιθυμία τα τελευταία χρόνια γινόταν όλο και πιο έντονη.

Δεν είναι σαφές ποια ήταν η θέση της 51χρονης Σοφίας Βεργκάρα όταν αποφάσισα να παντρευτούν τον Νοέμβριο του 2015. Όμως πηγή αναφέρει ότι τότε η ηθοποιός ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο.

Η Βεργκάρα έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Μανόλο ο οποίος είναι σήμερα 31 ετών.

Είχε επίσης εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια δύο κατεψυγμένων ωαρίων από τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2013 με τον τότε αρραβωνιαστικό της ΝικΛοέμπ, ο οποίος επεδίωκε να τα χρησιμοποιήσει.

Αν και το δικαστήριο αποφάσισε τελικά υπέρ της ηθοποιού τον Μάρτιο του 2021, η εμπειρία της αυτή φαίνεται πως στάθηκε καταλυτική για την απόκτηση περισσότερων παιδιών.

Άλλη πηγή επιμένει ότι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού του ζευγαριού είναι η αποξένωση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι δεν υπήρχε απιστία ή ενδιαφέρον για τρίτα πρόσωπα.

Η ανακοίνωση του χωρισμού

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο», ανέφερε σε κοινή του ανακοίνωση το ζευγάρι. «Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Ο διάσημος δικηγόρος διαζυγίων Frederic J. Siegel - ο οποίος δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους δύο και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση - πιστεύει ότι το πρώην ζευγάρι θα έχει πιθανότατα μια οικονομική ρήξη, επειδή υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από το γάμο του.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top