Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Ο νουνίτο κάθεται στο ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα και το Instagram «λιώνει»

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Ο νουνίτο κάθεται στο ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα και το Instagram «λιώνει»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι ένα αγαπημένο και πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, με τον Νουνίτο να έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους αυτή.

Το ζευγάρι μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο του γιου τους και πάντα κάνουν το Instagram να τρελαίνεται με τα κατορθώματά του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε το βράδυ της Πέμπτης (20/7) ένα post στο Instagram account του, με τον γιο του να κάθεται στην ακροθαλασσιά και να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα.

 

Ο μικρός κάθεται πλάτη, κοιτάζει τον ήλιο, ακούει τον ήχο της θάλασσας και παίζει με τα χαλίκια και είναι πραγματικά αξιολάτρευτος.

Φυσικά οι fans τρελάθηκαν με αυτή την εικόνα, και όχι άδικα εδώ που τα λέμε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο - Τρίτο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες - Αναζητά μάρτυρες η Αστυνομία

Τραγωδία στην άσφαλτο - Τρίτο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες - Αναζητά μάρτυρες η Αστυνομία

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το τρίτο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου ποδηλάτη, διανομέα φαγητού.