Συναγερμός στον Ελληνικό Στρατό - Υπαξιωματικός στη Β' μοίρα Αλεξιπτωτιστών άνοιξε πυρ

Συναγερμός στον Ελληνικό Στρατό - Υπαξιωματικός στη Β' μοίρα Αλεξιπτωτιστών άνοιξε πυρ

Συναγερμός σήμανε στη Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών ένας υπαξιωματικός φέρεται να προκάλεσε πανικό στο σημείο ανοίγοντας πυρ μετά από ποινή που του επιβλήθηκε.

Για το περιστατικό υπήρξε παρέμβαση της Στρατονομίας. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο υπαξιωματικός έχει παραδώσει τον οπλισμό του και μιλά με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο ο οποίος έσπευσε στη Μονάδα μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό.

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον ΕΠΟΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι εκτός εαυτού και να τα είχε βάλει με τον διοικητή της Μονάδας καθώς φέρεται να δυσαρεστήθηκε από κάποια ποινή που του επιβλήθηκε.

Κατά μια εκδοχή ο διοικητής της μονάδας φέρεται να είχε πιέσει τα στελέχη με τα περίπολα και τις φωτιές γεγονός που εξόργισε τον ΕΠΟΠ ο οποίος έχει 22 χρόνια υπηρεσίας.

Ο οπλίτης φέρεται να πέταξε χειροβομβίδα κρότου - λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μοναδάς, να εισέβαλε σε αυτό και να κρατούσε όμηρο το διοικητή τον οποίο χτύπησε απειλώντας να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάποια στιγμή ο διοικητής φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια στελέχους της Β΄Μοίρας Καταδρομών, με άνδρες της Στρατονομίας να συλλαμβάνουν τον υπαξιωματικό.

Πηγή: ethnos.gr/protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE