ΗΠΑ: Μητέρα έψαχνε δολοφόνο για τον γιο της

ΗΠΑ: Μητέρα έψαχνε δολοφόνο για τον γιο της

Η βία εις βάρος παιδιών έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις στις ΗΠΑ. Στο Σικάγο, γιαγιά και παππούς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους, ενώ στη Φλόριντα συνελήφθη 18χρονη μητέρα που έψαχνε δολοφόνο για τον 3 ετών γιο της.

Ακόμη και η δικαστής σοκαρίστηκε όταν άκουσε ότι η 18χρονη Τζασμίν Παέζ προσπάθησε να προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της.

Η 18χρονη μητέρα υπέβαλε σχετικό αίτημα σε ιστοσελίδα, που υποτίθεται ότι έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να προσλάβουν δολοφόνο. Μόνο που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε δημιουργηθεί ακριβώς για τον αντίθετο σκοπό: Να προλαμβάνει τέτοιου είδους καταστάσεις.

Έχοντας συμφωνήσει να πληρώσει 3.000 δολάρια, η 18χρονη έδωσε φωτογραφία του παιδιού και ζήτησε να το σκοτώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η ίδια είπε στην αστυνομία ότι κατέληξε σε αυτή την απόφαση, επειδή ήθελε να σώσει τη σχέση που είχε με έναν άνδρα ο οποίος δεν ήθελε τον γιο της.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE