Αίγυπτος: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 16 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο

Αίγυπτος: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 16 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 16 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα νοτίως του Καΐρου, μετέδωσε το αιγυπτιακό δίκτυο Nile TV.

Ένα μικρό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του σε επαρχιακό δρόμο, κοντά στην πόλη Φαγιούμ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αιγυπτιακής τηλεόρασης, το όχημα ανατράπηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει.

Χιλιάδες ζωές χάνονται κάθε χρόνο στην άσφαλτο, στην πολυπληθέστερη χώρα του αραβικού κόσμου. Στην πλειονότητά τους τα τροχαία αποδίδονται σε ανθρώπινα λάθη – όπως υπερβολική ταχύτητα και παραβίαση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας – αλλά και στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου.

Τα τελευταία χρόνια, η Αίγυπτος έχει αναβαθμίσει το οδικό της δίκτυο – κατασκευάζοντας δρόμους και γέφυρες, και επισκευάζοντας τις φθορές σε αρκετά τμήματα – προκειμένου να μειώσει τον αριθμό των τροχαίων δυστυχημάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE