Έτρεχαν για να σβήσουν φωτιά σε όχημα έξω από πολυκατοικία - Δείχνουν ανθρώπινο χέρι οι πρώτες έρευνες

Έτρεχαν για να σβήσουν φωτιά σε όχημα έξω από πολυκατοικία - Δείχνουν ανθρώπινο χέρι οι πρώτες έρευνες

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε όχημα στην Γεροσκήπου το οποίο ανήκει σε μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

'Ηταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει. Η φωτιά κατασβέστηκε  από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου, προτού αυτή  επεκταθεί και σε άλλα οχήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, αλλά οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE