Νέα πυρκαγιά στην Λάρνακα - Ξέσπασε σε δρόμο που οδηγεί προς ανεμογεννήτριες

Νέα πυρκαγιά στην Λάρνακα - Ξέσπασε σε δρόμο που οδηγεί προς ανεμογεννήτριες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην κοινότητα της Αγίας Άννας, στην επαρχία Λάρνακας.

Το Τμήμα Δασών σε ανακοίνωση αναφέρει πως η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 12:20, «τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:50 αφού έκαψε 4 εκτάρια με φρύγανα και άλλη χαμηλή άγρια βλάστηση». 

Αναφέρεται πως «για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 40 άτομα του Τμήματος Δασών με 12 πυροσβεστικά οχήματα, 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα καθώς και 2 προωθητές γαιών  του Τμήματος Δασών».

Στην κατάσβεση συμμετείχαν επίσης τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα και τα 3 αεροπλάνα του Τμήματος Δασών». 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.