Στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη σε δέκα μέρες ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη σε δέκα μέρες ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα για να επιθεωρήσει τις εργασίες για το «έργο του αιώνα» και να τελέσει τα εγκαίνια θα μεταβεί παράνομα εντός των επόμενων δέκα ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Τζεβντέτ Γιλμάζ, σύμφωνα με τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ.

Σε δηλώσεις του στον παράνομο Μπαϊράκ, όπως μεταδίδει η «Κίμπρις Πόστασι», ο κ. Ουστέλ είπε ότι με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο θα τελέσουν τα εγκαίνια στην κατεχόμενη Μόρφου, γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη της μεταφοράς νερού από την Τουρκία,  στο πλαίσιο του «έργου του αιώνα».

Ανάφερε ακόμα ότι όσα έργα έμειναν ανολοκλήρωτα, όπως τα οδικά έργα σε αυτοκινητόδρομους Μόρφου- Λεύκας, Κερύνειας-Λαπήθου και Τρικώμου- Καρπασίας θα ολοκληρωθούν ενώ είπε ότι και θα ξεπεραστούν και μικρά προβλήματα που υπάρχουν στο νέο παράνομο αεροδρόμιο, του οποίου τα εγκαίνια έγιναν την περασμένη βδομάδα.

Ο κ. Ουστέλ είπε ακόμα ότι το νέο «αεροδρόμιο» κόστισε συνολικά 450 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφερόμενος στο «εμπάργκο» είπε ότι με την στήριξη και της Τουρκίας συνεχίζεται ο αγώνας για την άρση του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE