Δεν τελούσαν υπό Αστυνομική κράτηση τα δυο πρόσωπα που διέφυγαν από την Αθαλάσσα - Εντοπίστηκε ο ένας

Δεν τελούσαν υπό Αστυνομική κράτηση τα δυο πρόσωπα που διέφυγαν από την Αθαλάσσα - Εντοπίστηκε ο ένας

Εντοπίστηκε ο ένας εκ των δυο κρατούμενων που απέδρασαν από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, το πρωί της Τρίτης 25 Ιουλίου. 

Σύμφωνα νεότερη ενημέρωση, πρόκειται για τον Έλληνα, ενώ συνεχίζουν να ψάχνουν τον Ελληνοκύπριο. Οι έρευνες για εντοπισμό του Ελληνοκύπριου είναι σε εξέλιξη, ενώ οι Αρχές διερευνούν το πώς κατάφεραν και οι δυο να αποδράσουν. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα που διέφυγαν δεν τελούσαν υπό Αστυνομική κράτηση, ενώ τα γεγονότα σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχουν ως ακολούθως:
 
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, μεταξύ των ωρών 03:30 και 04:00 τα ξημερώματα σήμερα, δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 52 και 20 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε νοσηλευτήριο των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στη Λευκωσία, περιοχή Αθαλάσσας, διέφυγαν από το νοσηλευτήριο
 
Στο πλαίσιο των ερευνών από την Αστυνομία για εντοπισμό τους, έχει εντοπιστεί ο 20χρονος. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό και του δεύτερου προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE