ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο ξενοδοχείο ιατρικής αποκατάστασης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Νέο ξενοδοχείο ιατρικής αποκατάστασης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Το πρώτο ξενοδοχείο και κέντρο αποκατάστασης νέας γενιάς ανοίγει τις πόρτες του στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γκιουνές», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Η εφημερίδα γράφει ότι υπεγράφη επενδυτικό «πρωτόκολλο» για την ίδρυση ξενοδοχείου και κέντρου αποκατάστασης νέας γενιάς στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, «που θα συμβάλει άμεσα στη διεθνή προβολή και ανάπτυξη της βόρειας Κύπρου στον τομέα του τουρισμού υγείας», όπως αναφέρεται στο ψευδοκράτος.

Η συνάντηση για την υπογραφή πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Vuni Palace Hotel και σε αυτή συμμετείχαν ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ, ο «υπουργός τουρισμού, πολιτισμού, νεολαίας και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου, ο «υπουργός» εξωτερικών Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο πρόεδρος του Τουρκικού Ομίλου Υγείας Romatem, Κοκσάλ Χόλογλου, ο ιδρυτικός πρόεδρος του «Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας», Εμίν Τσακμάκ, καθώς και «ανώτερα στελέχη» από τον χώρο του τουρισμού και της υγείας.

Μιλώντας στην τελετή υπογραφής, ο κ. Ουστέλ είπε ότι ο τουρισμός υγείας στο ψευδοκράτος προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους τομείς της προστασίας και ανάπτυξης της υγείας, καθώς και ευκαιρίες θεραπείας και ότι η «κυβέρνηση» θα καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας κατά τη διάρκεια του ενός έτους, που το ψευδοκράτος θα προεδρεύει, όπως ισχυρίστηκε, του «παγκόσμιου συμβουλίου τουρισμού υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top