ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δέχθηκε παιδιά της ομογένειας από ΗΠΑ και Καναδά

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δέχθηκε παιδιά της ομογένειας από ΗΠΑ και Καναδά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, παιδιά από την ομογένεια των ΗΠΑ και του Καναδά, τα οποία συνόδευε η προϊστάμενη της Υπηρεσίας Κυπρίων Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Θάλεια Αντωνίου.

Πρόκειται για ομάδα 14 παιδιών, δέκα από τις ΗΠΑ και τέσσερα από τον Καναδά, ηλικίας 13 με 17 ετών, και τις συνοδούς τους από την ομογένεια που φιλοξενούνται στην Κύπρο μεταξύ 22 και 29 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Φιλοξενίας νέων ομογενών.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε με τα παιδιά, τα οποία αναφέρθηκαν στους τόπους καταγωγής τους, και στην αγάπη τους για την Κύπρο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ιστορία του Προεδρικού Μεγάρου και στα τραγικά γεγονότα του 1974, με το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top