Νεκρός σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε ο κτηνοτρόφος στην Κάρυστο

Νεκρός σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε ο κτηνοτρόφος στην Κάρυστο

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου που αγνοείτο από την Κυριακή στο χωριό Πλατανιστός του δήμου Καρύστου.

Ο 41χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος κτηνοτρόφος βρέθηκε απανθρακωμένος σε δύσβατη περιοχή.

Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στην Αστυνομία από τον αδερφό του, ενώ ο ίδιος φέρεται πως πήγε στο μαντρί για να σώσει τα ζώα του από τη φωτιά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE