Έκανε τα εύκολα-δύσκολα η ΑΕΚ, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην Ουγγαρία

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα η ΑΕΚ, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην Ουγγαρία

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο αρκούσε στην ΑΕΚ, η οποία παρά την... χαλάρωση της στο Β΄ ημίχρονο, επικράτησε με 2-3 της Τορπέντο Λευκορωσίας στο ουδέτερο «Mezőkövesdi Városi Stadion» της Ουγγαρίας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Β΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Η Τορπέντο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε δις με τον Μενσά στο πρώτο πεντάλεπτο, όμως η ΑΕΚ απάντησε δις με γκολ από τους Γκιούρτσο (6΄ πέναλτι) και Κάσας (16΄) και στη συνέχεια έλεγξε το ρυθμό και δεν κινδύνεψε από τους γηπεδούχους, εκτός από τη δική φάση του 36΄.

Μάλιστα, στο 40΄ ο Φαράζ πέτυχε και τρίτο γκολ και η Κυπριακή ομάδα έδειχνε να καθαρίζει την υπόθεση νίκη με... συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE